Single.dk

Single.dk

Dem som har været på online dating markedet i mange år ved, at der engang var noget som hed netdate.dk. Det de måske ikke ved, er at dette faktisk stadig er oppe og findes, dog under et andet navn. Single.dk menes lige nu at være Danmarks anden største datingside, hvor den lige nu har over 300.000 medlemmer, hvilket betyder, at det skulle være muligt for dig, at kunne finde et match derinde. Singledk har jo også en masse erfaring at trække på, da netdate.dk allerede slog sine online døre op tilbage i 1999. Dengang var det sådan, at de fleste datingsider var gratis, og det var da også tilfældet for netdate.dk, men grundet at der var så mange mennesker, som brugte siden forkert, har man valgt at sætte en beskeden brugerbetaling på single.dk, netop for at kunne højne seriøsiteten en smule. Single.dk er nem at bruge og siden har kun det, som en dating side skal have. Publikummet er af det yngre segment, men der findes dog personer i alle aldre, majoriteten findes dog mellem 15-30 år.

Du kan oprette en gratis profil, som ikke har så mange ting den kan. Du kan få en profil med en masse adgange til 49 kroner månedligt, hvilket gør at de fleste kan være med til denne pris.

Konklusion på dating.dk

Denne side er absolut en af mastodonterne på dating markedet, og det ses tydeligt, at denne side har en masse erfaring. Denne side er ideel for dig, som gerne vil finde noget seriøst, men er også godt til at finde noget, som er lidt mere løst.