Senior.dk

Senior.dk

Tidligere var det nærmest et tabu, når man så sin bedstemor eller bedstefar på date med en anden person, men dette er heldigvis blevet mere normalt i dag, for hvorfor skulle de sidde alene?

Senior.dk er, som navnet indikerer, en dating side for personer over 50 der ønsker at finde et andet menneske at dele hverdagen med. Siden er meget populær blandt sine medlemmer, og den opnår også en score på næsten 9.0 inde på trustpilot, hvilke vidner om god brugervenlighed. Siden er relativ billig, og du kan få en profil ned til 69 kroner månedligt, hvilket gør at siden også er blandt de billigste på markedet. Siden er en niche, hvilket betyder at der er ret god sandsynlighed for, at du kan finde nogle med samme ambition som dig selv. Siden stiger kontinuerligt i medlemstallet, hvilket siger, at flere og flere finder denne side bedst, når de skal finde en nye person i deres liv.

Konklusion på senior.dk

Denne side må siges at være den bedste for dig, som er over 50 og ønsker noget mere i livet. Søger du kæreste, ven eller noget tredje, så er der noget for alle inde på denne side, som er nem at bruge.