Partner med niveau

Partner med niveau er en datingside, som proklamerer, at du herinde kan finde ligesindet mennesker – altså folk som har det samme uddannelsesniveau som du selv har. Siden kom frem for første gang tilbage i 2012, hvor de hurtigt cementerede deres position på det danske dating marked, ved at køre intense markedsføring. Du har sikkert set dem i fjernsynet, hvor de på et tidspunkt kørte ret intens. Målgruppen er mennesker, som har det samme ”niveau”, og hvad det egentlig betyder, må vel sagtens være op til den enkelte. Når du opretter dig skal du udfylde en personlighedstest. Denne kommer til at danne præcedens for funktionen der prøver at matche dig op mod typer, som passer godt til dig. Det er derfor anbefalelsesværdigt, at man tager denne test nogenlunde seriøst, da den faktisk kan give et retvisende billede.

Man køber sig medlemskab derinde, og prisen svinger fra 499 kroner til 119 kroner om måneden alt afhængig af, hvilke type af medlemskab du vælger.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er en seriøs datingsider. De mennesker du finder herinde, er mennesker som virkelig vil noget seriøst. Der er ikke mulighed for, at du kan oprette en gratis profil – du har mulighed for, at få en prøveperiode på 7 dage. Dog kræver dette, at du er villig til at indtaste dine kreditkort informationer, da profilen bliver forlænget automatisk, hvis ikke du melder fra inden prøveperiodens udløb.

Konklusionen på partnermedniveau.dk

Siden er en absolut kandidat til, at man kan finde en potentiel kæreste og måske endda kone. Det er en af de dyrere sider, men til gengæld kan du være sikker på, at det er seriøse mennesker der er derinde.